Pubblica le tue Inserzioni
Apri la tua Vetrina

ALPICALOR

Rreth nesh

Konsultim direkt dhe telefonik: na ndihmoni të gjejmë zgjidhjen e problemit tuaj, ju mund të na kontaktoni ose të na vizitoni në dyqan. Me shumë kënaqësi do t'ju ndihmojmë të zgjidhni problemin tuaj.

Preventiv: nëse keni nevojë për një preventiv ne mund t'ju japim informacionin që kërkoni. Duke pasur parasysh natyrën komplekse të problemeve në lidhje me ngrohjen, është e nevojshme të plotësoni formularin për të pasur një përgjigje të shpejtë dhe të saktë. Nëse doni një preventiv për ngohje me pelet (lëndë drusore), mund të na kontaktoni direkt ose mund të na vizitoni në dyqan.

Inspektim në vend: për një preventiv sa më të saktë kemi nevojë të inspeksionojmë shtëpinë tuaj në mënyrë që të kemi të qartë çdo detaj.

Instalimi, testimi dhe aktivizimi: instalimi i kaldajës suaj të re nuk duhet të ketë surpriza. Testimi dhe aktivizimi i parë janë të domosdoshëm për të qenë të sigurtë për funksionimin korrekt të sistemit.
Ne mund t'ju ofrojmë një gamë të gjerë produktesh për ngrohjen ekologjike, duke filluar nga kaldaja me pelet më e vogël që ngroh 40-50 m2, deri te sistemi i plotë termik diellor. Po ju paraqesim një listë të hollësishme të shërbimeve që ofrojmë:

Stufa ujë/ajër me pelet - dru - dru dhe pelet
Oxhaqe ujë/ajër me pelet - dru - dru dhe pelet
Kaldaja me pelet - dru - dru dhe pelet
Panele diellore
Boiler dhe Rezervuar
Zgarë për përdorim të jashtëm me tullë dhe çelik
Furra për pica për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm
Dru zjarri dhe trungje të ngjeshura
Pelet i pangjeshur ose në paleta
Oxhaqe me bioetanol
Aksesorë për oxhaqe
Ne merremi me projektimin, shitjen dhe instalimin.
Nëse nuk keni një hidraulik të cilit i besoni, ju mund të kërkoni një preventiv nga hidrauliku jonë.
Adresa jonë është:

A.L.P.I.
Via Piola 72
28013 Gattico, Novara
Numri i telefonit fiks është: +39 0322 844 591
Dërgoni email tek: erika@alpicalor.com, info@alpicalor.com


informacione kërkesë
(regjistrimi nevojshme)
Seguici su Facebook

të gjitha ofertat nga ALPICALOR

A.L.P.I. Alpicalor - Projektim, shitje dhe instalim produktesh për ngrohje ekologjike.-

ALPICALOR
A.L.P.I. Alpicalor - Projektimi, shitja dhe instalimi i produkteve ekologjike për ngrohjen. Oxhaku prej druri & pelet Nëse jeni të pavendosur midis blerjes së një produkti me drunj ose me pelet,...-
Shiko me shume

A.L.P.I. Alpicalor - Projektim, shitje dhe instalim produktesh për ngrohje ekologjike.-

ALPICALOR
A.L.P.I. Alpicalor - Projektimi, shitja dhe instalimi i produkteve ekologjike për ngrohjen. Oxhaku prej druri & pelet Nëse jeni të pavendosur midis blerjes së një produkti me drunj ose me pelet,...-
Shiko me shume

A.L.P.I. Alpicalor - дизайн, продажба и инсталиране на екологични продукти за отопление-

ALPICALOR
A.L.P.I. Alpicalor – дизайн, продажба и инсталиране на екологични продукти за отопление. Камини на дърва и пелети Ако не можете да решите дали да закупите продукт на дърва или на пелети, но не...-
Shiko me shume
Torna su