Pubblica le tue Inserzioni
Apri la tua Vetrina

A.L.P.I. Alpicalor - Projektim, shitje dhe instalim produktesh për ngrohje ekologjike.

A.L.P.I. Alpicalor - Projektimi, shitja dhe instalimi i produkteve ekologjike për ngrohjen. Oxhaku prej druri & pelet
Nëse jeni të pavendosur midis blerjes së një produkti me drunj ose me pelet, por nuk doni të hiqni dorë nga vatra e sobës tradicionale, ka vatra zjarri që funksionojnë jo vetëm me dru ose vetëm me pelet, por me dru dhe me pelet. Të ashtuquajturat vatra të "kombinuara" ju ofrojnë mundësinë për të zgjedhur midis dy materialeve te djegshme. Në këtë mënyrë mund të vendosni se cilën të përdorni, në varësi të periudhës, disponueshmërisë dhe mbi të gjitha, çmimit. Nëse peleti ju mbaron, mund të përdorni drurin dhe anasjelltas. Nëse po e përdorni me drurë dhe ju duhet të dilni nga shtëpia, do të shqetësoheni se zjarri do të fiket. Nuk ka problem! Thjesht duhet të mbani mend që të mbushni rezervuarin përpara se të dilni dhe kur druri të ketë mbaruar, do të vazhdojë të vrapojë me pelet. Kalimi nga druri në pelet është automatik.
Ju gjithashtu mund të vendosni midis versioneve hidro, në të cilin oxhaku lidhet me sistemin tuaj ekzistues të ngrohjes (radiatorë ose dysheme), dhe versioneve të kanalizuara të ajrit të lagështuar.

Për të marrë më shumë informacion, ju lutemi plotësoni formularin.


ALPICALOR

  • Via Piola 72, 28013 Gattico, Novara - Italy
  • Dal martedì al sabato dalle ore 9:30 alle 12:30 e il pomeriggio dalle 15:30 alle 19:30

Reklamat e fundit nga ALPICALORTorna su