SÌ!4WEB PAGINESÌ SPA - INTEGRATED CRM OPPORTUNITY FOR YOUR WEBSITE AND YOUR DIGITAL PREFERENCES

Sì!4Web Njësia e Biznesit Digjital i grupit Pagine Po! SpA.

Sì!4Business është shumë më tepër sesa një faqe në internet: është mjeti që ju lejon të integroni dhe koordinoni kanalet dhe aktivitetet tuaja të komunikimit me tregun: uebfaqen, mediat sociale, kartën Google të Biznesit tim, marketingun direkt, kupon dixhital. Një mjet unik i marketingut multichannel që ju lejon t'ju përgjigjeni nevojave të klientëve tuaj duke i lënë ata të gjejnë gjithçka që kërkojnë në pronat tuaja dixhitale: oferta dhe promovime, rishikime në lidhje me biznesin tuaj, aftësinë për të rezervuar shërbimet tuaja, duke kërkuar kuotat, për të blerë dhe paguani online, për të bashkëvepruar dhe kontaktuar me ndonjë pajisje, për t'u bërë pjesë e bazës së të dhënave tuaja të kontaktit.
Torna su